Vacature
Interieurverzorg(st)er

Dekkers Tweewielers Vlodrop
werkdagen in overleg
4 uur per week
Vlodrop

De deuren van onze splinter nieuwe E-Bike Store in Vlodrop zijn geopend. Ter uitbereiding zijn wij op zoek naar een Interieurverzorg(st)er.

Wat ga je doen?

Voor onze nieuwe winkel in Vlodrop zijn we op zoek naar een collega die de zorg voor ons interieur op zich wil nemen. Het gaat om werkzaamheden zoals stofzuigen, stoffen, dweilen en de toiletgroep schoonmaken. We verwachten dat 4 uur per week voldoende zal zijn.
Onze winkel is ons visitekaartje, we vinden het daarom belangrijk dat de winkel er altijd spik en span uitziet.

Die werkt
bij Dekkers!

Wie zijn wij:

Beleving, hoogwaardige producten en service daar staan wij voor bij Dekkers Tweewielers. We zijn specialist in de e-bike maar ook voor andere fietsen kun je bij ons terecht. We bieden een perfecte begeleiding in onze unieke winkel en service werkplaats. Elke consument wordt ontzorgd door onze unieke service.
Dit geldt ook voor ons team, als team werken we samen aan een gezamenlijk doel; de glimlach bij de klant én bij onszelf. Werken bij Dekkers Tweewielers is als champions league spelen en het is een feestje om er te werken. Wil jij bijdragen aan dit succes, dan zijn we op zoek naar jou!

Wat bieden wij:


Je wordt onderdeel van een professioneel team met toegewijde collega’s. Er heerst een gezellige sfeer en er wordt hard gewerkt, maar zeker ook gelachen. Ons bedrijf is volop in ontwikkeling, daardoor zijn er doorgroeimogelijkheden. Ook zijn er mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door scholing en workshops.

We bieden je goede arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Marktconform salaris
  • Aangesloten bij CAO voor Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijven
  • Goede pensioenvoorziening via PMT Pensioenfonds
  • Scholing en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Toegang tot Benefits at Work waarbij je interessante kortingen krijgt op mode, elektronica, dagjes uit en meer.
  • Een aantal keren per jaar is er een gezellig personeelsfeest.

.

Geef 'n draai
aan je carrière!

Wij zijn Dekkers Tweewielers

Dekkers Tweewielers is een warm familiebedrijf, het is niet alleen een winkel, maar een bedrijf wat zich richt op mobiliteitsoplossingen. De kern van het bedrijf bestaat op dit moment uit het leveren van (elektrische) fietsen aan consumenten en de zakelijke markt. Beide markten groeien snel doordat er toenemend besef is dat we gezonder moeten gaan leven en het milieu minder moeten belasten. Als Dekkers Tweewielers staan we voor kwaliteit, goede service, creatieve serviceconcepten en het centraal stellen van de klant.

Meer weten over deze vacature?

Nicole Weijers

HR adviseur

“Heb je interesse, ben je nieuwsgierig geworden of heb je nog aanvullende vragen, neem dan contact met me op! We drinken dan binnenkort een kop koffie samen.”

© 2024 - Dekkers Tweewielers
Created by LR Internet