Dekkers
Academy

Oost-West, thuis best: Dekkers Academy

Binnen Dekkers hebben we in 2022 een eigen intern opleidingstraject ontwikkeld: Dekkers Academy. In ons unieke opleidingstraject is het mogelijk een BBL-opleiding op locatie te volgen onder begeleiding van een gecertificeerd docent van Innovam -dé opleider in de mobiliteitsbranche-.

Dit betekent werkend leren én les volgen bij Dekkers Tweewielers. Buiten de lesdagen zijn er leermeesters aanwezig om de praktijkwerkzaamheden van de leerlingen te begeleiden. Door de kleinschalige aanpak kunnen we maatwerk en 1-op-1 begeleiding bieden aan al onze leerlingen. Het BBL-traject wordt afgesloten met een examen en erkend diploma.

Omscholing voor zij-instromers

Daarnaast biedt Dekkers Academy de mogelijkheid tot omscholing voor iedereen die affiniteit heeft met (fiets)techniek. In dit traject scholen we intern zij-instromers om tot fietstechnicus. Dit doen we via korte lesmodules die worden gegeven door vakdocenten en die vervolgens via onze leermeesters worden opgevolgd in de praktijk. Op deze manier sleutelen we op een praktijkgerichte manier op de werkvloer aan het kennisniveau van de zij-instromers. Wanneer alle lesmodules zijn gevolgd kan er deelgenomen worden aan het centraal examen om het erkend certificaat Branchemedewerker Fietsbranche-Basis te behalen.

1-op-1 begeleiding bij Dekkers Academy

Ook binnen de groep zij-instromers bieden we persoonlijke 1-op-1 begeleiding. We bekijken per leerling waar het basisniveau en de behoefte in omscholing ligt. Al onze monteurs en verkoopadviseurs worden bij Dekkers continu getraind zodat ze te allen tijde op de hoogte zijn van de laatste (fiets)technieken.

Dekkers Academy biedt interne opleidingen en omscholing aan met 1-op-1 begeleiding en maatwerk. Een uniek en gezamenlijk traject voor leerlingen en zij-instromers. Samen met jou maken we dit tot een succes! Oost-West, maar op de Dekkers Academy in Wanssum is het best!

Pilotgroep heeft eerste jaar succesvol afgerond

De eerste pilotgroep voor zij-instromers, bestaande uit vijf leerlingen, heeft het eerste jaar succesvol afgerond. Een mooie mijlpaal! De leerlingen hebben een centraal examen afgelegd en het erkend Branche Medewerker Basis Certificaat behaald. In de komende periode zullen zij zich verder gaan specialiseren in de fietstechniek, waarbij ze hun eigen interesses en de kwaliteiten nastreven. Reeds is een nieuwe groep gestart en zij zullen het komende jaar het gehele traject gaan doorlopen.

Bekijk het hele artikel

Tweewieler Academy - Logo
Innovam - Logo

Meer weten over onze academy?

Nicole Weijers

HR adviseur

“Heb je interesse, ben je nieuwsgierig geworden of heb je nog aanvullende vragen, neem dan contact met me op! We drinken dan binnenkort een kop koffie samen.”

© 2024 - Dekkers Tweewielers
Created by LR Internet