Jouw
collega's

Commercieel
binnendienst

Mieke

“Er zijn altijd nieuwe doorgroei mogelijkheden”

Mijn naam is Mieke en ik ben in 2017 op 21 jarige leeftijd begonnen bij Dekkers Tweewielers. Ik ben begonnen als gastvrouw in de weekenden en de vakanties. Direct na mijn studie heb ik ervoor gekozen om bij Dekkers te blijven werken.

Doordat we als bedrijf snel groeien, zijn er altijd nieuwe doorgroei mogelijkheden. Hierdoor heb ik mezelf verder kunnen ontwikkelen en ben ik gegroeid in functie. Inmiddels zit ik niet meer aan de balie als gastvrouw maar bevind ik me meer op de achtergrond van het bedrijf. Ik hou me bezig met protocollen, het inwerken van nieuwe collega's en met de administratie.
Voor de administratieve/financiële werkzaamheden heeft Dekkers Tweewielers mij een opleiding aangeboden om zo mijn kennis te verbreden. 

Mijn werk is voor mij een hobby. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn binnen het bedrijf en iedere dag weer een nieuwe uitdaging te hebben. Ik ga met veel plezier naar het werk. Het is onderling met collega's gezellig en dat zorgt ervoor dat er een hechte band ontstaat en we als team fijn samenwerken.

Technisch
fiets specialist

“Bij Dekkers Tweewielers werk ik samen met een gezellig en hecht team dat de neuzen dezelfde kant op heeft staan!”

Fietstechnicus
in opleiding

Siem

“Ik volg een interne opleiding bij onze eigen Dekkers Academy”

Ik ben Siem, ben 18 jaar oud en werk nu sinds 3 jaar bij Dekkers Tweewielers. Toen ik 15 jaar was ben ik begonnen als zaterdag/vakantie hulp en dat beviel mij zo goed dat ik een opleiding ben gaan volgen tot fietstechnicus.

Zo ben ik begonnen met een BBL opleiding niveau 2 en deze heb ik afgelopen jaar afgerond. Dit jaar ben ik verder gegaan met de opleiding voor eerste fietstechnicus (niveau 3) deze opleiding volg ik bij onze eigen Dekkers Academy. Dit is ideaal voor mij want ik ben 5 dagen op het werk aanwezig en volg de lessen hier intern in het bedrijf.

Op de werkdagen sta ik voor in de werkplaats bij de service balie wat ik super leuk vindt want dit is de ideale combinatie van sleutelen aan fietsen en contact hebben met de klanten.

Corné

“Ik werk met een mooi en hecht team”

Als 18 jarige jongen ben ik begonnen in de retail als verkoper bij een modezaak. In totaal ben ik 20 jaar werkzaam geweest in de modewereld. In 2000 werd ik benaderd door een tweewielerwinkel om als verkoper in dienst te komen. Ik wist dat er 2 wielen en een stuur op een fiets zaten maar verder wist ik helemaal niets van fietsen.
In het begin heb ik veel cursussen en trainingen gevolgd en ik mag wel zeggen dat ik nu 22 jaar later best wel wat weet van de fietsenbranche.

Ik heb me vooral gericht op de verkoop, dus benadering van klanten, belangstelling tonen voor de klant en de klant met een glimlach de deur uit laten gaan. Na veel werkervaring op verkoop, inkoop en diverse andere zaken opgedaan te hebben zag ik een vacature van Dekkers Tweewielers in Wanssum. Een heel eind rijden van mijn woonplaats maar na een gesprek met Rob Dekkers meteen helemaal enthousiast over de zaak, de manier van klant benadering en de vele uitdagingen.

Nu ga ik nog steeds na 3 jaar met een glimlach naar Wanssum om daar, samen met mijn fijne collega’s, onze klanten blij te maken. Een mooi en hecht team die allemaal de neus dezelfde kant op hebben om lekker te werken en met een tevreden lach ’s avonds weer naar huis te gaan.

Verkoopspecialist

© 2024 - Dekkers Tweewielers
Created by LR Internet