Ervaren Fietstechnicus / Servicemonteur
Die graag op locatie werkt

Dekkers Business Bikes Wanssum
Vaste uren
38 uur
Verschillende locaties

Dekkers Business Bikes, de zakelijke fietsspecialist, is op zoek naar een Ervaren Fietstechnicus / Servicemonteur voor technische reparaties op locatie. Heb jij kennis van fietstechniek en wil je de volgende stap maken, dan is deze functie bij Dekkers wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen?

Beleving, hoogwaardige producten en service daar staan wij voor bij Dekkers Tweewielers. We zijn specialist in de e-bike maar ook voor andere fietsen kun je bij ons terecht. Wanneer je bij Dekkers Tweewielers aan de slag gaat kom je terecht bij de beste fietsenwinkel van Nederland en België!

In deze functie werk je veelal op verschillende locaties van onze klanten. Het is een zelfstandige rol waarin jouw ervaring in fietstechniek goed van pas komt. Spreekt je dit aan, dan zijn wij op zoek naar jou!

Die werkt
bij Dekkers!

Zo ziet jou werkdag eruit?

In deze functie ben je 3 tot 4 dagen per week werkzaam op verschillende locaties van onze zakelijke klanten. Je bent met name actief in Zuid-Oost Nederland. Op deze locaties voer je technische reparaties en onderhoud uit aan fietsen.

Om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren neem je een volledig ingerichte servicebus mee naar je klussen. Ben je nog niet in het bezit van een aanhangwagenrijbewijs, dan zorgen wij er voor dat je het kunt behalen. 1 tot 2 dagen per week werk je in het Service Center van Dekkers Business Bikes in Wanssum met een team van gezellige en fiets liefhebbende collega’s. 

Je bent dus afwisselend zelfstandig en in teamverband aan het werk.

Wie ben jij:

 • Afgeronde technische MBO-opleiding of minimaal 2 jaar relevante werkervaring in fietstechniek.
 • Je pakt problemen graag aan en lost ze deskundig op. Alles kan, gaat niet bestaat niet.
 • Je voelt je betrokken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je werkt zelfstandig.

Wat bieden wij jou:

Je wordt onderdeel van een professioneel team met toegewijde collega’s. Er heerst een gezellige sfeer en er wordt hard gewerkt, maar zeker ook gelachen. Ons bedrijf is volop in ontwikkeling, daardoor zijn er doorgroeimogelijkheden. Ook zijn er mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door scholing en workshops.

 • Marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en kennis die je meebrengt
 • De mogelijkheid tot het behalen van het aanhangwagenrijbewijs
 • Aangesloten bij CAO voor Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijven
 • Goede pensioenvoorziening via PMT Pensioenfonds
 • Scholing en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Toegang tot Benefits at Work waarbij je interessante kortingen krijgt op mode, elektronica, dagjes uit en meer.
 • Een gezonde werkplek met elke dag vers fruit voor iedereen en mocht je het leuk vinden een gezamenlijk sportmoment in de week.
 • Een aantal keren per jaar is er een gezellig personeelsfeest.

Geef 'n draai
aan je carrière!

Wij zijn Dekkers Tweewielers

Dekkers Tweewielers is niet alleen een winkel, maar een bedrijf wat zich richt op mobiliteitsoplossingen. De kern van het bedrijf bestaat op dit moment uit het leveren van (elektrische) fietsen aan consumenten en de zakelijke markt. Beide markten groeien snel doordat er toenemend besef is dat we gezonder moeten gaan leven en het milieu minder moeten belasten. De positionering van het bedrijf wordt gekenmerkt door kwaliteit, goede service, creatieve serviceconcepten en het centraal stellen van de klant.

Er liggen een aantal projecten op de plank die ontwikkeld kunnen worden, waardoor ook in de toekomst de snelle groei zich zal continueren. 

Meer weten over deze vacature?

Nicole Weijers

HR adviseur

“Heb je interesse, ben je nieuwsgierig geworden of heb je nog aanvullende vragen, neem dan contact met me op! We drinken dan binnenkort een kop koffie samen.”

© 2024 - Dekkers Tweewielers
Created by LR Internet