Vacature ervaren
fietstechnicus

Dekkers Tweewielers Vlodrop
Vaste uren
38 uur
Vlodrop

Sinds kort zijn de deuren van onze splinter nieuwe E-Bike Store in Vlodrop geopend. Ter uitbereiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren fietsmonteur. Heb jij kennis van fietstechniek en heb je affiniteit met elektronica of relevante werkervaring, dan is werken bij Dekkers wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen?

Beleving, hoogwaardige producten en service daar staan wij voor bij Dekkers Tweewielers Vlodrop. We zijn specialist in de e-bike maar ook voor andere fietsen kun je bij ons terecht. Wanneer je bij onze Dekkers E-Bike store in Vlodrop (vlak bij Roermond) aan de slag gaat kom je terecht in een mooie winkel en service werkplaats met de nieuwste materialen! Je werkt met de mooiste fietsen, hebt afwisselende taken en verantwoordelijkheden en je werkt met gemotiveerde fietsgekke collega`s. Op onze nieuwe locatie in Vlodrop bieden we volop mogelijkheden om door te groeien in een richting die bij jou past en die jij leuk vindt. Spreekt je dit aan, dan zijn wij op zoek naar jou!

Die werkt
bij Dekkers!

Zo ziet jouw werkdag eruit:

 • In de ochtend start je de dag samen met je team op onder het genot van een bakje koffie.
 • Je bekijkt samen de planning voor de huidige dag en gaat op je eigen werkplek aan de slag. In onze werkplaats hebben we een serviceafdeling waar we klanten met kleinere reparaties direct helpen, op deze plek heb je veel klantencontact. 
 • Ook werk je aan geplande reparaties en zal je mee helpen in de winkel als dat nodig is.

Wat vragen wij:

 • Afgeronde technische MBO-opleiding of minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de fietstechniek.
 • Je pakt problemen graag aan en lost ze deskundig op. Alles kan, gaat niet bestaat niet;
 • Je voelt je betrokken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent service gericht en vind het leuk om klanten te helpen

Wat bieden wij jou:

Je wordt onderdeel van een professioneel team met toegewijde collega’s. Er heerst een gezellige sfeer en er wordt hard gewerkt, maar zeker ook gelachen. Ons bedrijf is volop in ontwikkeling, daardoor zijn er doorgroeimogelijkheden. Ook zijn er mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door scholing en workshops.

 • Salaris € 2.500,- tot € 3.000,- bruto per maand afhankelijk van ervaring en kennis die je meebrengt.
 • Aangesloten bij CAO voor Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijven
 • Goede pensioenvoorziening via PMT Pensioenfonds
 • Scholing en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Toegang tot Benefits at Work waarbij je interessante kortingen krijgt op mode, elektronica, dagjes uit en meer.
 • Een gezonde werkplek met elke dag vers fruit voor iedereen en mocht je het leuk vinden een gezamenlijk sportmoment in de week.
 • Een aantal keren per jaar is er een gezellig personeelsfeest.

Geef 'n draai
aan je carrière!

Wij zijn Dekkers Tweewielers

Dekkers Tweewielers is niet alleen een winkel, maar een bedrijf wat zich richt op mobiliteitsoplossingen. De kern van het bedrijf bestaat op dit moment uit het leveren van (elektrische) fietsen aan consumenten en de zakelijke markt. Beide markten groeien snel doordat er toenemend besef is dat we gezonder moeten gaan leven en het milieu minder moeten belasten. De positionering van het bedrijf wordt gekenmerkt door kwaliteit, goede service, creatieve serviceconcepten en het centraal stellen van de klant.

Er liggen een aantal projecten op de plank die ontwikkeld kunnen worden, waardoor ook in de toekomst de snelle groei zich zal continueren. 

Meer weten over deze vacature?

Nicole Weijers

HR adviseur

“Heb je interesse, ben je nieuwsgierig geworden of heb je nog aanvullende vragen, neem dan contact met me op! We drinken dan binnenkort een kop koffie samen.”

© 2024 - Dekkers Tweewielers
Created by LR Internet